Tampereen Diabetesyhdistys ry
TIETOA - TUKEA - TOIMINTAA

Liikunta


Footbic-jalkajumppa

4.9.-20.11.2023 (ei 2.10. eikä 9.10.) maanantaisin klo 14.00. 

10 kertaa.


Footbic-harjoituksissa vahvistetaan pehmeiden pallojen avulla jalkaterien lihaksia ja harjoitetaan liikkuvuutta, koko kehon liikehallintaa ja tasapainoa. Footbic sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille jalkojen hyvinvoinnista ja moninaisemmista vaivoista kärsiville. Liikkeitä voi tehdä tukea ottaen tai istuen.


Hinta: jäsenille 20 €/10 kertaa, muut 40 €/10 kertaa.
Mukaan mahtuu 10 osallistujaa.

Pilates & venyttely

Ma 16.10. klo 18.00–19.00.
Ilmoittautuminen 25.9. mennessä.


Fabrika, Hämeenkatu 9, 5 kerros.
Opettajana Sanna-Mari Karinki-Niskanen.

Hinta jäsenille 10 €/tunti ja muille 15 €/tunti.


Tunnilla herätellään kehon syviä, ryhtiä ylläpitäviä lihaksia Pilates-harjoitteilla sekä avataan kireyksiä venyttely- ja liikkuvuusharjoitteilla. Tunnin rauhallinen tahti ja liikkeisiin yhdistetyt hengitysharjoitteet rauhoittavat kehoa ja mieltä arjen kiireiden keskellä. Tunnilla pääset keskittymään itseesi ja liikkumaan lempeästi, mutta tehokkaasti omaa kehoasi kuunnellen.
Ota kaveri mukaan!


Sitovat ilmoittautumiset p. 045 358 2505 tai tsto@tampereendiabetesyhdistys.fi

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.


Ma 9.10. klo 14.15–15.15.  Täynnä! Kysy peruutuspaikkoja!
Tammelan lähitori, Itsenäisyydenkatu 21 B.
Hinta 5 €.


Sitovat ilmoittautumiset 29.9 mennessä p. 045 358 2505 tai tsto@tampereendiabetesyhdistys.fi
Ryhmät toteutuvat, jos ilmoittautuneita vähintään 8. Mikäli halukkaita on enemmän kuin ryhmään pystytään ottamaan, osallistujat arvotaan.

Ryhmät toteutuvat, jos ilmoittautuneita vähintään 8. Mikäli halukkaita on enemmän kuin ryhmään pystytään ottamaan, osallistujat arvotaan. Muutokset mahdollisia. Seuraa ilmoituksia nettisivuilla tai uutiskirjeessä.

 Erityisuimakortti

Erityisuimakortti on tarkoitettu tamperelaisille eri tavoin vammaisille ja pitkäaikaissairaille henkilöille edistämään omaehtoista uintiharrastusta.


Korttia myydään liikuntapalveluista, Ratinan rantatie 1, 33100 Tampere, (Ratinan stadion). Kortti on henkilökohtainen, ja se myönnetään liikuntajohtajan päätöksellä. Erityisuimakortin saa joko nimetyillä KELA-kortin tunnuksilla tai lääketieteelliseen lausuntoon perustuvalla todistuksella merkittävästä haitasta. Diabeetikoilla Kela-kortin kääntöpuolella on tunnus 103 tai 215.


Erityisuimakortti on voimassa puoli vuotta tai vuoden ostopäivästä lukien, jonka jälkeen se voidaan ladata uudelleen. Kortti on voimassa Pyynikin, Hervannan ja Tesoman uimahalleissa sekä Tampereen uintikeskuksessa niiden aukioloaikoina. Kortti ei ole voimassa maauimalassa. Uimahallissa on pyydettäessä esitettävä henkilöllisyystodistus ja KELA-kortti. Korttia ei lunasteta takaisin jälkikäteen, ja sitä ei voi maksaa liikuntaseteleillä. Vuosikortin hinta on 130 € ja puolen vuoden kortin 65 €.


Lue lisää täältäPosti
Puhelu
Kartta
Tietoja
Instagram