Kesän aukioloajat

15.7. - 4.8.2019  suljettu

Jäsenedut

Jäsenhinnat

Voimassa olevan jäsenkorttisi esittämällä saat toimiston myyntituotteista alennusta:

Adressit ja sukat -20 %
Mittarit, näytteenottimet, liuskat -10 %

Verensokerimittaus, jäsenet 3 €, muut 6 €
Verenpainemittaus, jäsenet 3 €, muut 6 €
Sokerihemoglobiinimittaus (HbA1c), jäsenet 15 €, muut 20 €
Kehonkoostumusmittaus, jäsenet 15 €, muut 20 €

Diabetesliiton neuvontapuelin

Diabetesyhdistysten jäsenet voivat soittaa Diabetesliiton neuvontapuhelimeen tavallisen puhelumaksun hinnalla. Puhelin palvelee arkipäivisin klo 9-13, ja siihen vastaa Diabetesliiton diabeteshoitaja. Jäsenten oma numero löytyy jäsenmaksulomakkeelta.

Lue neuvontapuhelimesta lisää täältä

Diabetesliiton monipuoliset jäsenedeut

Diabetesliiton Jäsenille-sivustolla on vain diabetesyhdistysten jäsenten nähtäville koottuja videoita ja luentotallenteita, vaihtuvia oppaita ja muita materiaaleja sekä Diabetesliiton kumppanuusyritysten tarjouksia. Myös Diabetes-lehden verkkokeittokirjan reseptit löytyvät jatkossa tältä sivustolta.

Diabetesyhdistyksen jäsenet pääsevät kirjautumaan sivuille omilla jäsennumeroillaan, salasana on oma sukunimi. Jäsennumero löytyy jäsenkortista tai sen voi katsoa Diabetes-lehden takakannesta.

Jäsenille-sivustolla pääset tästä