Jäsenedut

Jäsenhinnat

Voimassa olevan jäsenkorttisi esittämällä saat toimiston myyntituotteista alennusta:

Adressit ja sukat -20 %
Mittarit, näytteenottimet, liuskat -10 %

Verensokerimittaus, jäsenet 3 €, muut 6 €
Verenpainemittaus, jäsenet 3 €, muut 6 €
Sokerihemoglobiinimittaus (HbA1c), jäsenet 15 €, muut 20 €
Kehonkoostumusmittaus, jäsenet 15 €, muut 20 €

Diabetesliiton neuvontapuelin

Diabetesyhdistysten jäsenet voivat soittaa Diabetesliiton neuvontapuhelimeen maksutta. Puhelin palvelee arkipäivisin klo 9-13, ja siihen vastaa Diabetesliiton diabeteshoitaja. Jäsenten oma numero löytyy jäsenmaksulomakkeelta.

Lue neuvontapuhelimesta lisää täältä

Diabetesliiton monipuoliset jäsenedeut

Mm. lehti-, loma- ja hotellietuja sekä alennuksia optikkoliikkeisiin laboratoriopalveluihin. Lisätietoja tästä linkistä.

Diabetes-lehti

Ensimmäisenä jäsenvuotenasi saat paperisen Diabetes-lehden maksutta kotiin kannettuna,

Diabetes-lehden verkkolehti on maksuton etu kaikille diabetesyhdistysten jäsenille. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi, joka löytyy diabetesyhdistyksen jäsenkortista ja Diabetes-lehden takakannesta. Salasana on sukunimesi, isolla alkukirjaimella. Diabeteslehteä pääset lukemaan täältä