Tampereen Diabetesyhdistys ry
TIETOA - TUKEA - TOIMINTAA


Tampereen Diabetesyhdistys ry tarjoaa tukea ja tietoa diabeteksen hoidossa ja ehkäisyssä sekä monipuolista toimintaa diabetesta sairastaville ja heidän läheisilleen sekä kaikille, jotka kohtaavat työssään diabetesta sairastavia.


Yhdistys järjestää yleisöluentoja diabetekseen ja terveyden edistämiseen  liittyvistä ajankohtaisista aiheista sekä käytännönläheisiä teemailtoja omahoidon tukemiseksi.


Meiltä voit ostaa apuvälineitä diabeteksen hoitoon ja seurantaan, kuten oppaita, ve­ren­so­ke­ri­mit­ta­rei­ta ja -liuskoja sekä voiteita. Ostoksiin sisältyy myös asiantunteva käytön opastus.


Diabeteshoitajan vastaanotolla saat apua diabeteksen hoitoon tai voit käydä mittauttamassa verensokerin, verenpaineen, pitkäaikaissokerin ja kehonkoostumuksen. Tiloissamme pitää vastaanottoa myös jalkojenhoitaja ja kaksi diabeteslääkäriä. Ra­vit­se­mus­te­ra­peutille pääset etävastaanotolle.


Toimialueeseemme kuuluu Kangasala, Nokia, Pirkkala, Pälkäne, Tampere, Ruovesi, Virrat ja Ylöjärvi.


Sivut on päivitetty 30.11.2023

 


Liity jäseneksi!


Tampereen Dia­be­te­syh­dis­tyk­sen jäseneksi voi liittyä jokainen, jota diabetes koskettaa. Jä­sen­mak­su mak­sa­mal­la pidät yllä mo­ni­puo­lis­ta toi­min­taam­me ja olet mukana vai­kut­ta­mas­sa myös val­ta­kun­nal­li­ses­ti.


Jä­sen­mak­su vuonna 2023 on 25 €. Liit­ty­mis­vuon­na saat yhden Diabetes-lehden maksutta ja jatkossa jä­sen­hin­taan. Yh­dis­tyk­sen oma TrenDi-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se sisältyy jä­sen­mak­suun. Saat myös yh­dis­tyk­sen mak­sul­li­set tuotteet ja palvelut jä­sen­hin­taan. Tutustu myös muihin jä­se­ne­tui­hin täältä.


Yritys tai yhteisö voi liittyä kan­na­tus­jä­se­nek­si. Kysy lisää: tsto(at)tam­pe­reen­dia­be­te­syh­dis­tys.fi


Liity jäseneksi!
Pysy ajan tasalla!

Tilaa uu­tis­kir­jeem­me, saat tuo­reim­mat kuu­lu­mi­set vii­kot­tain säh­kö­pos­tii­si!


Tilaa Uutiskirje!

 

Posti
Puhelu
Kartta
Tietoja
Instagram